Nandu Jubany, Embotits Salgot i la Casa Riera Ordeix, entre els premiats en la IV Nit del Gourmet Català

L’esdeveniment es va celebrar el passat dimecres 17 d’octubre al Palau de Pedralbes i va estar presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

Amplia presència osonenca en els premis que concedeix el Clúster Gourmet de Catalunya Catalonia Gourmet en la IV Nit del Gourmet Català.

El xef Nandu Jubany, del restaurant Can Jubany, va ser reconegut amb el premi Gourmet Català de l’Any 2018 per la seva trajectòria i el seu compromís amb els productes catalans.

L’empresa osonenca Embotits Salgot, que enguany celebra el seu 90è aniversari, va rebre el Premi a la Trajectòria Empresarial, que valora les trajectòries més llargues i destacades per la seva contribució dins del sector del producte d’alimentació de qualitat a Catalunya.

També d’Osona, la Casa Riera Ordeix va ser distingida amb el Premi al Producte Tradicional 2018 per la seva Llonganissa de Vic, reconeixent la tasca feta, sense deixar l’esperit fundacional, de donar a conèixer arreu del món un producte tan arrelat a la nostra terra.

Altres guardons van ser el Premi al Creixement Empresarial en Innovació, per La Granja Foods, el Premi al Creixement Empresarial Internacionalització, per a Clos Figueras, i el Premi al Producte Innovador 2018, que ha sigut per a l’equip de la marca Snackissimo.