Sant Quirze de Besora acull una nova edició de la Fira del Tast del Bisaura

Es tracta d’una fira multisectorial que compta amb la implicació de tot el territori del Bisaura, cosa que la converteix en un excel·lent aparador d’aquesta zona.
 

El proper diumenge 7 d’octubre Sant Quirze de Besora celebrarà la divuitena edició de la Fira del Tast del Bisaura, un certamen que la població celebra des de l’any 2000 cada primer diumenge d’octubre.

La fira està composta per diverses parades d’entitats, comerç local i artesania, englobant des de productes alimentaris com embotits, mel, pa o cervesa fins a no alimentaris com bijuteria, joguines o treballs en ganxet.

A més, al llarg del dia es duran a terme activitats com un concurs de munyir, tallers de manualitats infantils, un vermut de quilòmetre 0 o un espectacle musical amb Jordi Marfà i Daniel Pitarch.

La fira escalfarà motors el dia anterior, el dissabte 6, amb un tast guiat de formatges del territori a càrrec de Miquel Bosqued. El tast serà a les 19h a la Cooperativa per un preu de 5 euros. Es poden comprar els tiquets al Forn de pa Torres i a les oficines de l’Ajuntament.

No us perdeu tot el que Sant Quirze de Besora us pot oferir amb la Fira del Tast del Bisaura.


Amb la col·laboració de: