6a FIRA DE LA BIOMASSA DE CATALUNYA

La "Fira de la Biomassa" s'adreça a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, principalment de l'àmbit català (enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa, distribuïdors de biomassa)a consumidors finals (tècnics de l'administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc.) i, finalment, també a la ciutadania en generalper tal de promoure la biomassa com a font energètica domèstica

Els objectius d’aquesta nova edició són:

  1. Ampliar l'oferta expositiva: La "Fira de la Biomassa" està consolidada i compta amb tot tipus de biomassa no forestal i empreses que treballen amb complements de l’ús de la biomassa de l’àmbit industrial i altres sectors com la construcció que també fan ús de la biomassa. Per aquest motiu es vol ampliar l'oferta aglutinant expositors del sector del biogàs i el tractament de residus.
  2. Punt de trobada: la Fira esdevindrà el punt de trobada d’associacions, gremis, etc., dels sectors, on desenvoluparan les trobades anuals amb els seus associats.
  3. Internacionalització: Es preveu comptar amb la participació de ponents i assistents d’altres regions d’Europa que permetran intercanviar experiències i impulsar les actuacions de promoció tant de la biomassa com del biogàs a través de la transferència de coneixement.

A més de l'espai expositiu, la fira comptarà amb diferents activitats paral·leles com trobades professionals, conferències o tallers oberts a tots els públics. 

Web de la Fira