La delegada a la Catalunya Central, Alba Camps, visita el Consell Comarcal d'Osona i els ajuntaments de Folgueroles i Calldetenes

La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, va mantenir ahir dimecres sengles reunions amb els alcaldes de Folgueroles i de Calldetenes i el president del Consell Comarcal d’Osona. Aquestes trobades estan emmarcades en el pla de visites per conèixer les diverses realitats del món local a la regió central de Catalunya.
 
A la trobada amb el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, també hi va ser present la gerent de la institució, Anna Seijas. La temàtica central de la reunió, celebrada a la seu de l’òrgan comarcal, va ser el paper dels consells comarcals dins les seves atribucions i competències i en el marc de l’organització territorial de Catalunya.
 
La delegada Camps va ser també a Folgueroles, en una reunió amb l’alcalde Carles Baronet que va versar sobre l’acció del govern local i altres aspectes del dia a dia de la tasca municipal. Camps i Baronet van coincidir en afirmar que la tasca política ha d’estar al servei de les polítiques d'igualtat i millora ciutadana.
 
La jornada va acabar a la població de Calldetenes. Alba Camps va trobar-se amb l’alcalde, Marc Verdaguer, de qui va poder conèixer il·lusions i neguits, com ara la construcció del pavelló poliesportiu. En aquest sentit, la delegada destaca la importància cabdal de dinamització local i foment de la pràctica física i esportiva d’aquesta obra civil.
 
En les cinc setmanes que fa que va prendre possessió com a delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps ja ha efectuat 38 visites a ajuntaments de la Catalunya Central, 13 dels quals a Osona i 2 al Lluçanès.
 
També podeu seguir-nos a través del compte de twitter @delcatcentral (http://www.twitter.com/delcatcentral)