Suspesa la festa major de Tona

Han decretat tres dies de dol oficial, durant els quals les banderes onejaran a mig pal i amb crespó negre, per la mort d’un noi de 24 anys

Aquest matí l’Ajuntament de Tona ha informat que suspenia els actes de la festa major previstos per aquest diumenge després de la mort, aquesta matinada, d’un noi de 24 anys, J.F.F.M, en el marc dels actes de la celebració al bosquet de la Suïssa, escenari que aquest any s’estrenava per alguns concerts. El tràgic succés, fruit d’un accident fortuït, ha provocat una gran consternació a Tona.

L’alcalde, Josep Salom, en un comunicat de l’Ajuntament fet públic a primera hora de la tarda expressa a família i amics en nom del consistori “el profund dolor i condol per aquesta mort”. Aquest matí hi ha hagut una reunió a l’Ajuntament per avaluar si es suspenia la festa major i, l’alcalde, consensuadament amb la resta de grups polítics del consistori, ha decretat tres dies de dol oficial, durant els quals les banderes onejaran a mig pal i amb crespó negre. Tots els actes de la festa major, inclosa l’activitat firaire, se suprimeixen com a mostra de respecte i solidaritat amb la família.