Josep Salom, alcalde de Tona, passa de diputat adjunt d'Esports a adjunt de Turisme al nou cartipàs de la Diputació de Barcelona

 L’alcalde de Tona passa de diputat adjunt d’Esports a Turisme

El nou president Marc Castells ha presentat el nou cartipàs aquesta setmana. En clau osonenca, l’alcalde de Tona, Josep Salom, passa de diputat adjunt d’Esports a diputat adjunt de Tursime mentre que el de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega continua al capdavant d'Infraestructures Viàries i Mobilitat.
 
Tots els noms de la Diputació

Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera (Maresme), continuarà sent diputat d'Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació. L'Àrea de Territori i Sostenibilitat comptarà amb els mateixos diputats adscrits fins a la setmana passada. La primera vicepresidència continuarà encapçalada per l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras, que comptarà amb Rosa Funtané, alcaldessa de Montgat (Maresme), com a diputada adjunta de Territori i Sostenibilitat. 

D'altra banda, el diputat d'Urbanisme i Habitatge serà Josep Ramon Mut, regidor de Cervelló (Baix Llobregat), i el d'Espais Naturals i Medi Ambient Valentí Junyent, alcalde de Manresa, que continuarà tenint a Jesús Calderer, alcalde de Cercs (Berguedà), com a diputat adjunt d'Espais Naturals.

Una altra novetat és que la vicepresidència segona recaurà sobre l'alcaldessa de la Garriga (Vallès Oriental), Meritxell Budó, que continuarà com a responsable de l'Àrea d'Atenció a les Persones i seguirà comptant amb la diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez, regidora de Vilassar de Mar (Maresme), i el d'Igualtat i Ciutadania, Antoni Garcia, regidor de l'Hospitalet de Llobregat. Budó també assumirà les responsabilitats de Relacions Internacionals i Benestar Social.

L'alcalde de Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Martí Pujol, continuarà sent vicepresident tercer i responsable de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports. El nou diputat de Cultura de la Diputació serà el regidor de l'Ajuntament de Badalona Oriol Lladó; mentre que Rafael Homet, regidor de Castellar del Vallès (Vallès Occidental) i Maite Fandos, regidora de l'Ajuntament de Barcelona, seguiran encapçalant les matèries d'Educació i Esports, respectivament.

Finalment, el nou vicepresident quart i responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local és l'alcalde de Sitges, Miquel Forns. Sònia Recasens, regidora de l'Ajuntament de Barcelona, i Isaac Albert, regidor del de Terrassa, continuaran sent diputats de Promoció Econòmica i Ocupació i de Comerç, respectivament. Mentre que Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès, serà el nou diputat de turisme de la Diputació.