Osona Cuina dóna el tret de sortida al Lactium

Osona Cuina dóna el tret de sortida a la Fira Lactium de Vic (12-13 de maig) amb unes noves Jornades Gastronòmiques centrades en formatges catalans. Així, del 27 d’abril al 13 de maig, trobareu a les cartes dels restaurants del col·lectiu el Plat Lactium.

Les propostes gastronòmiques, dels 12 restaurants del col·lectiu que participen, es basen en introduir els formatges catalans en plats dolços i salats. Alguns dels Plats Lactium són l’Espatlla de xai farcida amb formatge Tou de Til·lers, alls tendres i carxofes; el Cheesecake de formatge blau de Centelles amb caviar de maduixa i fruits vermells; o l’Entrecot rostit amb formatge Blau de Jutglar de Reixagó. I els restaurants participants són l’Arka, el Boccatti, Ca l’Ignasi, Cal Jutge, Ca l’U, El Barecu, El Gravat, El Xic, la Fonda Sala, La Ferreria, L’Estanyol i el Torres Petit.

Aquesta nova col·laboració neix amb l’objectiu d’ampliar els dies de difusió del Lactium, de potenciar els lligams d’Osona Cuina amb els esdeveniments gastronòmics de la comarca i de promocionar els productors de proximitat

Osona Cuina i Lactium