L'Associació organitza aquest proper dijous una jornada gratuïta sobre el Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades

En dos mesos entra en vigor de manera efectiva el nou Reglament general de protecció de dades (RGPD), la nova directiva que regirà el tractament de dades personals a la Unió Europea.

La nova normativa suposa canvis importants respecte a la llei actual, i moltes empreses es mostren preocupades per com hauran d’implantar el nou reglament per assegurar el bon tractament de les dades personals.

Som molt conscients que els canvis generen dubtes. Des del nostre Partner Windat-Aislopd volem posar llum a les incògnites que presenta el nou reglament, així com acompanyar a aquelles empreses que ho necessitin per a dur a terme l’adaptació a la nova normativa.

En aquest sentit hem organitzat una xerrada sobre el nou RGPD, aquest proper dimecres 25 d'abril a  CREACCIO, a fi i efecte de visualitzar els canvis que es produiran a partir del 25 de maig, i a la vegada, resoldre els dubtes que es puguin tenir al respecte.

Us convidem a inscriure’us i aprofitar l’oportunitat per ampliar coneixements sobre la protecció de dades i la gestió de la informació. 

Poseu-vos en contacte amb l'Associació a info@aehtosona.cat