L'Up Rooms Vic, hereu de l'antic Hotel Ciutat de Vic, passa de tres a quatre estrelles

Vic ja disposa del seu primer hotel de quatre estrelles. Es tracta de l’Up Rooms Vic, hereu de l’antic Hotel Ciutat de Vic i ubicat al passatge de Can Mastrot. De fet, quan els nous propietaris van agafar les regnes de l’hotel, el passat mes de setembre, ja van plantejar la profunda reforma que han fet a l’establiment amb l’objectiu d’optar a aquesta quarta estrella. Ara, des de Turisme de Catalunya, ens vinculat al Departament d’Empresa i Coneixement, els han certificat que disposen de tots els barems de qualitat per exhibir la nova credencial.

L’hotel disposa de 33 habitacions, 30 de les quals estàndards i 3 de superiors –una de les quals adaptada a persones amb minusvalies–. El procés de renovació de les diferents estances, però, encara no ha culminat. El restaurant de la planta baixa, el Vikíssim, és independent de l’hotel i està gestionat per una altra empresa.

Actualment a Osona hi ha quatre hotels més amb quatre estrelles: El Parador de Vic-Sau (les Masies de Roda), Mas Albareda (Sant Julià) i dels dos grans complexos del Montanyà (Seva).