El director general de Mobile World Capital Barcelona serà a l'e-week, a Vic

El director general del congrés Mobile World Capital Barcelona, Carles Grau, serà dijous a la UVic per fer una conferència que porta per títol ‘Digital Living’. Aquesta és una de les activitats previstes en la catorzena edició de l’E-Week. La xerrada es farà a 2/4 d’1 a l’aula Magna i anirà seguida d’una conversa entre els periodistes Jordi Basté i Jordi Évole que reflexionaran i debatran sobre els reptes, oportunitats i problemes que suposen les xarxes socials per a la societat i la comunicació en el moment actual.

Però l’E-Week va més enllà i la catèdra TIC Salut ha organitzat el projecte ‘Parelles Digitals UVic-UCC’ que suposa aparellar estudiants de tercer i quart de secundària amb persona majors de 65 que tenen un smartphone o una tauleta digital però que no tenen molts coneixements de com fer-los anar. Participen en el projecte unes 80 persones que tindran sessions de dues hores. Un primer grup amb alumnes de l’escola Sagrat Cor de Vic i membres de l’Aula d’Extensió Universitària Gent Gran d’Osona formen 26 parelles i es trobaran els dies 24,25 i 26 d’aquest mes. Un segon grup de 18 parelles es reunirà a Centelles els dies 9 i 16 de maig. Són estudiants de l’Institut Pere Barnils i també membres de l’Aula d’Extensió Universitària Gent Gran.

L’E-Week es tancarà amb una xerrada sobre com el sector digital pot transformar els negocis a càrrec d’Aleix Valls, digital senior advisor de la Immobiliària Colonial. Això serà divendres a le 12 del migdia a la Sala Segimon Serrallonga. Les activitats d’aquest certamen van començar dimarts passat dia 17 amb una xerrada de Sílvia Cardona, formadora en robòtica educativa. Aquesta xerrada es repetirà el proper 3 de maig.