El 29 d'abril no et perdis el XI Mercat dels Tastets de la Terra i les Trompetes

L’Esquirol es convertirà en el centre de les fires d’Osona el cap de setmana del dissabte 28 i diumenge 29 d’abril de 2018 perquè torna el XI Mercat dels Tastets de la Terra i les Trompetes, un acte per a que petits i grans gaudeixin d’allò més durant els dos dies.

Tot i que oficialment la fira tindrà lloc el diumenge, els actes comencen ja dissabte en dos espais diferents. El primer, a la plaça de l’Església de Cantonigròs, on de 10h a 14h tindrà lloc la Jornada Florida amb una venda de flors. Durant aquest mateix dia, a la plaça Nova l’Esquirol i de 10h a 19h podreu gaudir de l’Exposició d’Eines Antigues de Pagès i a la Construcció de Pallers  gràcies al Gremi de Tonis de l’Esquirol. A més, al local d’entitats hi podreu trobar l’exposició fotogràfica “20 anys fent l’aleta” dels Nyerros de la Plana. Totes les activitats de l’Esquirol continuaran el dia següent amb el mateix horari.

La festa grossa començarà diumenge a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 19h. Durant tot el dia podreu trobar parades on comprar productes agroalimentaris i artesans amb degustació de tastets locals, la III Trobada de Burros del Collsacabra, la II Trobada de Bandes de Carrer i la Jornada Florida.

A les 10.30h a la Sala de Plens tindrà lloc la xerrada “Geganters” de la mà de Jan Grau, expert en cultura popular. A les 11h esperem a tota la canalla al taller de manualitats infantils i a les 12.15h podreu xalar amb la ballada dels Gegants de l’Esquirol. Pel més esportistes a les 13h hi ha la pujada al campanar, una cursa amb premis i refrigeri per a tots els participants i que compta amb una inscripció de 2€. 

A les 16 h tindrà lloc un tast de gintònics i mojitos i a les 17 h el tast serà de músics locals amb un concert de versions. Us hi esperem!