El Monestir de Sant Pere de Casserres, escenari del Festival BBVA de Música Religiosa de Vic

El Festival BBVA de Música Religiosa de Vic se celebra en un espai immillorable.

La música és una mica més especial si l’espai en el qual la gaudim és, alhora, destacable. Això és el que succeeix amb el Festival BBVA de Música Religiosa de Vic, que se celebra del 19 al 29 de març, en diversos espais de la ciutat de Vic i de la comarca d’Osona. El monestir de Sant Pere de Casserres, situat a Les Masies de Roda, és un d’ells, junt amb diferents places i esglésies de Vic, com la de l’Escorial, la de la Pietat o la de Sant Domènec. 

Un dels plats forts és el concert «Magníficat. Cants a Maria» amb la Coral Canigó i Cor de Nois de l’EMVIC el diumenge 25 a les 12 del migdia a l’Església de Sant Pere de Casserres. L’espectacle consisteix en cants dedicats a la Mare de Déu i el nucli central del concert estarà format per tres versions del cant Magníficat: la de Vic Nees (1983), la d’Arvo Pärt (1997) i el Magníficat popular de la Vall d’Àssua (Pallars Sobirà). 

El festival també presenta propostes tan diverses com un concert de Toti Soler i Gemma Humet el dijous 29 de març, un concert de piano de la mà de Vladislav Bronevetzky el dimarts 27 o conferències i presentacions. Una gran oportunitat per a gaudir de la música en un entorn inigualable.