Nova senyalització a l'Anella Verda de Vic

L’Anella Verda s’ha dividit en sis sectors i, en tres d’ells, ja s’ha instal·lat la nova senyalització

L’Anella Verda de Vic estrena senyalitzacions en tres sectors del seu recorregut. La retolació, que va a càrrec de la Diputació de Barcelona a conseqüència de la petició de l’Ajuntament de Vic, ja es pot veure al sector nord, est i sud. Els tres sectors pendents -oest, camí del Mêder i camí del Gurri- es senyalitzaran durant aquest any.

L’objectiu d’aquestes noves senyalitzacions és enllaçar la ruta amb altres camins i senders i poder fer un millor seguiment. Per això, el traçat de l’anella verda s’ha dividit en sis sectors que agrupen l’anella exterior i els dos eixos que la creuen: Anella Verda Vic Nord, Anella Verda Vic Est (camí del Gurri), Anella Verda Vic Sud, Anella Verda Vic Oest, Anella Verda Vic-Camí del Mèder i Anella Verda-Sant Sixt.

La nova senyalització està formada per diferents banderoles de fusta que permeten realitzar amb continuïtat l’anella i milloren substancialment la senyalització existent

En cada senyal s’especifica el lloc on s’està i s’hi recullen fins a cinc referències quilomètriques cap als punts més propers. A més, la senyalització inclou els enllaços cap a altres camins i senders senyalitzats de la comarca.