Els hotels de Vic van acollir 100.000 pernoctacions durant el 2017

El perfil de persones que s’allotgen a Vic és similar als diferents albergs i hotels

Els hotels i albergs de Vic que van participar en aquesta iniciativa van acollir durant l’any passat prop de 100.000 pernoctacions. Hi han participat l’alberg, els allotjaments del seminari i els hotels Estació del Nord, Balmes, Up Rooms i Can Pamplona.

L’hotel Can Pamplona era un dels sis allotjaments de Vic que dissabte acollia visites de la primera jornada de portes obertes d’aquests establiments a la ciutat. L’hotel, amb 34 habitacions, té un aforament total per a 69 persones, i en el darrer any s’ha anat reformant, per fases.

Les puntes amb més pernoctacions coincideixen amb grans esdeveniments a la ciutat, com el Mercat de Música Viva, el Mercat Medieval o el Mercat del Ram. La jornada de portes obertes va portar públic als allotjaments sobretot el matí, coincidint amb el mercat del dissabte.

Els visitants rebien una peça de puzzle a cada establiment. Si les tenien totes, optaven a un sorteig de sis premis, una nit per a dues persones amb esmorzar als allotjaments que feien les portes obertes.

Font: El9nou.cat