Els hotels i albergs de Vic obren les portes per a que els coneixis

Els sis hotels i albergs de la ciutat estrenen aquest dissabte una inèdita jornada de portes obertes per donar-se a conèixer a Vic i comarca

Tenen un repte comú, mirar d’incrementar el nombre de pernoctacions que es fan a Vic.

Conscients d’això, als sis hotels i albergs que hi ha actualment a la ciutat no els ha estat difícil de començar a traçar aliances. Una primera concreció es viurà aquest dissabte, amb una inèdita jornada de portes obertes, de les 10 del matí a les 7 de la tarda. L’objectiu, donar-se a conèixer a la mateixa població de Vic i comarca, com a “prescriptors potencials” d’aquests allotjaments.

Són l’hotel i alberg El Seminari; l’Alberg Canonge Collell; l’Hotel Can Pamplona, que va canviar de mans recentment; l’Hotel Up Rooms, antic Hotel Ciutat de Vic; l’Hotel Jaume Balmes, davant de l’Hospital Universitari, i l’Hotel Estació del Nord, dins de l’històric edifici del tren.

A més de mostrar les respectives instal·lacions, les persones que completin les sis parades de la ruta –a cada allotjament se’ls lliurarà una peça de trencaclosques– podran participar en un sorteig d’una nit en habitació doble i esmorzar a cada un dels sis establiments. El sorteig tindrà lloc dilluns vinent, a les 12 del migdia, a l’Oficina de Turisme.


Fem costat a iniciatives com aquesta perquè l’èxit de la projecció turística de la ciutat depèn del fet que tots plegats ens en sentim partícips”, es felicitava la regidora de Turisme, M. Carme Bover, que va voler destacar la “qualitat, professionalitat i estima per la ciutat” mostrada des d’aquest sector. De cara a l’any que ve ja estan estudiant donat ressò nacional a la iniciativa.

L’oferta d’allotjament actual de la ciutat el completen quatre establiments de turisme rural –que també han participat d’aquesta incipient posada en contacte però que aquest any no participaran de l’acció– més tres habitatges d’ús turístic legalment registrats a la ciutat.