Arriba el cap de setmana de Natura i Muntanya a Sant Bartomeu del Grau

 
La 7a edició de la Fira Natura i Muntanya de Sant Bartomeu del Grau retorna el primer cap de setmana del mes vinent, el 3 i 4 de març.
 
Durant els dos dies els visitants podran gaudir de les diverses activitats lúdiques i espectacles culturals que ompliran el poble, entre les quals destaquen la cursa popular d’orientació i l’obra de teatre “Un sainet i un vodevil” de la mà del grup de teatre La Trebinella. 

Els actes comencen el matí de dissabte amb la iniciació a la marxa nòrdica a les 10 del matí i segueixen a les 4 de la tarda amb la tirada de bitlles catalanes i una trobada d’acordionistes a les 7 del vespre. 

Les activitats per a tots els gustos segueixen durant el diumenge, quan podreu trobar actes per a grans i petits a més de les parades d’artesans i firaires, l’exposició de fotografies de natura, inflables, jocs tradicionals i ponis i un concurs d’instagram amb el hashtag #firasbg. 

A les 9 del matí de diumenge es donarà el tret de sortida als actes i a la cursa popular d’orientació. L’exhibició de mini-agility tindrà lloc a les 10 del matí mentre que l’acció teatral al carrer “Avalots 1623” es podrà veure a les 11 del matí i les 12 del migdia.  A les 11:30 hi haurà una demostració de vols d’aus rapinyaires i d’escultures amb motoserra. 

Els actes segueixen a les 12:30 amb l’actuació de gegants, bastoners i grallers i a les 13:15 amb la cantada del Cor del Grau. Per finalitzar aquest cap de setmana replet d’activitats us proposem l’obra de teatre “Un sainet i un vodevil” de la mà del grup de teatre La Trebinella. Esteu tots convidats!