PIMEC impulsa un taller de networking a Vic

És una de les principals apostes de la patronal per dinamitzar el teixit empresarial del territori

PIMEC Catalunya Central ha organitzat un taller de networking a Vic amb l’objectiu de posar en contacte empresaris, potencials clients, proveïdors o col·laboradors de la comarca. L’acte, que ha comptat amb una trentena d’empresaris i empresàries, és una de les apostes de la patronal per dinamitzar el teixit empresarial del territori.

En la jornada ha participat l’humanista, consultor i formador comercial, Carles Martí, que ha tractat conceptes claus des del punt de vista de la venda o el màrqueting. A més a més, els assistents han participat en trobades one-to-one, que havien estat prèviament seleccionades segons interessos comuns o complementaris.

Amb aquesta jornada, la patronal vol dinamitzar el teixit empresarial d’un territori que és un dels motors econòmics de la Catalunya Central i que ha liderat el creixement del PIB del país els darrers anys gràcies a la fortalesa del seu sector agroalimentari. Paral·lelament, PIMEC impulsarà altres iniciatives a la zona que involucrin les petites i mitjanes empreses i que ajudin a potenciar el múscul empresarial de la comarca.