Compartint experiències amb els col.lectius de Terres de l'Ebre

Avui dilluns, una representació del Gremi, s'ha desplaçat a Terres de l'Ebre, per a participar, juntament amb el President del GREMI EMPRESARIAL DE PRODUCTORS, DISTRIBUIDORS, RESTAURADORS I HOSTALERS DE LES TERRES DE L’EBRE, DELTA SUBLIM, Sr. Gustavo Turón, i el Gerent de la FIHR, a una trobada amb alguns col.lectius d'aquest territori, i en concret amb el Col•lectiu Gastronòmic d'Alcanar i les Cases, i Associació d'Empresaris de l'Ampolla (ADELA).

La trobada ha servit per intercanviar visions del sector de la gastronomia i del turisme entre Terres de l'Ebre i la Catalunya interior.

Recordem que els municipis mariners d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita acullen en aquestes dates, un any més, les Jornades Gastronòmiques de la Galera, concretament del 9 de febrer al 4 de març. L’esdeveniment, que enguany arriba a la seua cinquena edició, compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre.

En esta edició, un total de 44 restaurants oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts.

La cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera referma el projecte Viles Marineres que, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, promociona conjuntament estos quatre municipis pesquers ebrencs.

De fet, per aquest 2018 les poblacions d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita seran objecte de diverses campanyes a França i Guipúscoa, amb l'objectiu de potenciar els mercats de proximitat.