L'Oficina de Turisme de Vic tindrà un nou aspecte

Concurs per a professionals i estudiants de disseny per renovar les parets de l’Oficina de Turisme.

L’Ajuntament de Vic ha convocat un concurs per a professionals i estudiants de disseny gràfic per renovar les parets de la Llotja del Blat, que acull l’Oficina de Turisme de la ciutat. Els concursants podran participar de forma individual o col·lectiva, i la proposta guanyadora serà premiada amb 2.500 euros.

Tal com recullen les bases del concurs, la tècnica utilitzada pels participants és lliure, i el nou disseny haurà d’incloure la marca: ‘Vic, ciutat a la mesura humana’. Tothom que vulgui participar podrà sol·licitar el manual d’ús de la marca i podrà visitar l’Oficina de Turisme per conèixer millor l’espai.

L’objectiu del concurs és potenciar la creació artística per a remodelar dos murals de l’oficina, destinats a mostrar reclams turístics de la ciutat com la cultura, el patrimoni o el comerç.

Els concursants tindran fins el 19 de març per presentar una sola proposta, presencialment o via correu postal, a l’Oficina de Turisme, ubicada a la plaça del Pes de la ciutat. La proposta guanyadora es donarà a conèixer el 23 de març a victurisme.cat.