Comiat de Jaume Martí als agremiats del Gremi d'Hostaleria de Vilanova

Després de 10 anys com a President del Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, aquest 30 de juliol de 2018 vaig deixar de formar-ne part. A banda dels deu anys com a President, han estat 28 anys els que he estat a la junta del Gremi.  Finalitzo aquesta etapa desitjant que continuem la bona feina que s’està fent per mantenir i millorar tot allò referent a l’hostaleria, la restauració i el turisme a la nostra ciutat. Sempre hem volgut guiar-nos per aquests objectius de millora i penso que en bona part ho hem aconseguit.

Tots sabem de les complicacions de la nostra feina, però també som conscients de la professionalitat que transmetem als nostres clients i les ganes de millora que tenim. En aquesta línia, espero que les bones relacions que hem mantingut amb les administracions públiques puguin seguir i enfortir-se, ja que són un aspecte clau per al bon desenvolupament dels nostres negocis.

També desitjo que la nova presidència i la nova junta del Gremi d’Hostaleria tingui tota la sort del món i molts encerts, perquè això afavorirà a tots els associats i també a la ciutat. M’agradaria que aquestes persones que em rellevaran també puguin comptar amb el suport de tots vosaltres, que sóu el motor i la raó de ser del nostre Gremi.

Moltes gràcies per tots aquests anys de confiança i treball en comú.

Jaume Martí
President del  Gremi d’Hostaleria
de Vilanova i la Geltrú