L'Ajuntament de Sabadell manté la intenció de tancar la Zona Hermètica

Dissabte baixarà la persiana el mític Park Paladium

L'Ajuntament de Sabadell manté el projecte de tancar la zona de discoteques de la Zona Hermètica, com a conseqüència de la modificació del pla especial de regulació d’usos recreatius del barri de Gràcia de la ciutat, que es va aprovar el 2011. Al 2016, però, el ple va aprovar tirar endavant un Pla d'Usos de l'Oci i Recreatius, fet en el qual encara s'hi està treballant.

De fet, l'Ajuntament està elaborant el Pla d'activitats, i el primer encàrrec fet ha estat el d'aquest Pla d'Usos, amb la finalitat de dimensionar i ordenar-los i de donar servei als ciutadans de Sabadell.

Amb tot, el tancament de les discoteques de l'espai està procedint sense que s'hagi acabat el Pla, fet que els operadors de l'oci nocturn denuncien per la poca celeritat en el seu procediment. Sense anar més lluny, discoteques destacades com el DrinkKing han hagut de moure's, Bora Bora ha tancat i Park Paladium ho farà aquest dissabte, fet que suposarà la baixada de persiana d'un dels locals històrics de la Zona Hermètica.